ZAKAŽITE BESPLATNU KONSULTACIJU

Vaši porezi su manji sa nama.

Naša stručna ekipa stoji vam na raspolaganju da osigura da vaše finansije budu uredne, čineći vaše poslovanje održivim i konkurentnim.

Naše usluge

Osnivanje DOO / Ogranka

Pružamo vam brzu i jednostavnu registraciju d.o.o. ili ogranka na našoj adresi.

Računovodstvo & Knjigovodstvo

Naša računovodstvena i knjigovodstvena usluga je vaš ključ za precizno i pouzdano vođenje finansija, obezbeđujući transparentnost i kontrolu nad vašim poslovnim procesima.

Transferne CENE

Pružamo stručno savetovanje u vezi sa transfernim cenama kako biste obezbedili usklađenost sa zakonodavstvom i optimizovali poreske obaveze.

POREZ NA DOBIT

Naši poreski stručnjaci će vam pomoći da maksimalno iskoristite poreske olakšice i smanjite porez na dobit.

UGOVOR O RADU

Savetujemo vas u vezi sa ugovorima o radu, obezbeđujući da vaše zaposlene pravno zaštite i da ispoštujete zakonske zahteve.

Poreski konsalting

Obično razmišljamo na sljedeći način: Želim da platim porez, ali želim da budem siguran da je on u skladu sa zakonom i da je to najniži mogući iznos koji moram da platim. Mi možemo da Vam pružimo odgovore na pitanje da li postoji prostor za smanjenje poreskih obaveza, a da one i dalje budu u skladu sa Zakonom Republike Srbije/BiH.

POWER BI ANALITIKA

Koristimo napredne alate poput Power BI kako bismo vam pomogli da bolje razumete svoje poslovanje i donosite informisane odluke.

PAYROLL

Bez problema rukovodimo platnim spiskovima i pratećom dokumentacijom, osiguravajući da vaši zaposleni budu isplaćeni pravilno i na vreme.

Naši klijenti

5/5

Marija

Owner / Vlasnik, Monteagro DOO

“Kada smo pre više od jedne decenije počeli saradnju sa MGI Dva Dukata, Billjana i Zoran su rekli :”Ljudi, vi radite, prodajte, pravite posao, a sve ostalo prepustite nama”. Tako je i bilo 😊. Tim stručnjaka koji su tu za vas za svako pitanje, podršku i pomoć. Tim u koji imate poverenje. Firma, koja podižući i održvajući svoje standarde, prati u korak sve kompleksne aspekte današnjeg računovodstva i konsaltinga, sa kojom i vaš biznis raste i sa kojom nećete nikad pogrešiti. Ljudi i prijatelji, to su MGI Dva Dukata!”

5/5

Predrag

Owner/ Vlasnik, PENTAKS TT DOO

“Za 10 godina saradnje mogu reći samo pohvale.
Tim, koji je spoj mladosti i iskustva je svojim profesionalnim odnosom, znanjem, pruzenom uslugom, dokazao sa pravom da slove za jednog od lidera u poslu kojim se bave.
Njihov profesionalizam i digitalizovana usluga su nam u mnogome olaksali poslovanje. Za svaku preporuku.”

5/5

Goran

CEO, Monteline

“Za više od jedne decenije saradnje sa MGI DVA DUKATA, potvrdila se ona maksima da knjigovodji I advokatu moraš da kažeš istinu I samo istinu. Zauzvrat, dobijaš pravovremenu I upotrebljivu informaciju sa kojom se lakše diše….

Osećaj koji sam pre 11 godina stekao kada sam upoznao tadašnja DVA DUKATA, Zorana I Biljanu, nije me prevario do danas. Da bi bio uspešan I cenjen moraš najpre biti dobar čovek! Ja sam imao sreće – upoznao sam ljude!”

Napredni analtički izveštaj uvek na dohvatu ruke.

Jednostavno

Izveštaji su jednostavni za koriščenje i jasni.

Brzo

Ulogujte se u naš portal i pristupite svom izveštaju brzo i jednostavno.

Play Video

Česta pitanja

Naša agencija pruža brzu i efikasnu uslugu registracije d.o.o. i ogranka, uz potpunu računovodstvenu podršku. Naš tim će vas voditi kroz ceo proces, prateći sve zakonske zahteve.

Naše računovodstvo obuhvata vođenje knjiga, pripremu finansijskih izveštaja, obračun plata i poreza, kao i sve druge aspekte vezane za upravljanje finansijama vašeg preduzeća.

Transferne cene se odnose na cene po kojima kompanije razmenjuju dobra, usluge i licence unutar grupacije. Naši stručnjaci za transferne cene vam pomažu da se uskladite sa zakonodavstvom i optimizujete porezne obaveze.

Naši poreski stručnjaci će analizirati vaše finansijske podatke i pružiti vam savete i strategije kako biste maksimalno iskoristili poreske olakšice i smanjili porez na dobit.

Da, pružamo savetovanje u vezi sa ugovorima o radu, obezbeđujući da su vaši zaposleni pravno zaštićeni, a da su svi aspekti ugovora u skladu sa zakonima.

Power BI je moćan alat za vizualizaciju podataka. Naš tim će vam pomoći da ga efikasno implementirate kako biste bolje razumeli performanse vašeg poslovanja, identifikovali trendove i donosili informisane odluke.

Vaša agencija

Zakažite besplatnu konsultaciju

Pozovite nas i organizovaćemo besplatnu konsultaciju. Ako imate generalno pitanje možete nam i poslati poruku putem sledeće forme:

Ponosni smo član