Šta je MGI DD Analitika?

Nakon što smo našem klijentu, Bizrent sharing economy doo, kompaniji iz oblasti auto industrije, koja se bavi inovativnim uslugama najma vozila, predstavili prvi interaktivan finansijski izveštaj, u okviru novog digitalnog sektora MGI DD Analitika, uvideli smo veliki potencijal za dalji razvoj izveštaja, veću efikasnost obrade značajnih poslovnih informacija i dostupnost generisanih finansijskih podataka.

Aplikacija MGIDD Analitika je napredan alat koji pruža klijentima pristup finansijskim izveštajima, bilo gde i putem bilo kog uređaja. Funkcioniše po principu prijave na nalog, dodeljenim pristupnim parametrima i daljim preusmeravanjem na finansijski izveštaj klijenta. Digitalna inovacija MGIDD Analitika je projekat dugoročnog karaktera, koji će se godinama nadograđivati u cilju prilagođavanja novim potrebama korisnika. Ceo proces je funkcionalan, jednostavan i u potpunosti prilagođen klijentu a sami izveštaji i informacije zaštićeni, u skladu sa politikom poslovanja MGI Dva dukata doo.

Operativni direktor Bizrent – a, Filip Zeljković, dao je svoje mišljenje kao jedan od prvih korisnika novog paketa usluga u okviru MGIDD Analitike:

Jednostavna i funkcionalna aplikacija, koja mi omogućava da analiziram finansijske podatke svoje firme na vrlo elegantan način. Uviđam potencijal u razvoju i daljem unapređenju aplikacije, do nivoa ikone na početnom ekranu digitalnih uređaja.

Probajte kako funkcioniše interaktivan finansijski izveštaj:

Ukoliko ste zainteresovani da postanete korisnik MGIDD Analitike, kontaktirajte nas, a naš tim finansijskih i digitalnih eksperata će izvršiti Vašu registraciju i stajati na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

MEJLING LISTA

Primajte vesti o najnovijim objavama direktno u vaš inbox.

ZAPRATITE NAS

KATEGORIJE

Podelite objavu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email