Vaši porezi su manji sa nama! Vaše računovodstvoje lakše sa nama! Vaše poslovanje je jednostavnije sa nama!

Najmodernija poreska agencija u Banja Luci.

Naše usluge

Dostupne za sve zemlje u regionu zahvaljujući članstvu MGI Worldwide.

Osnivanje DOO / Ogranka

Nudimo brzu i jednostavnu registraciju vaše firme (ogrank ili doo) u Republici Srpskoj, na našoj adresi u Banjoj Luci, sa kompletnom računovodstvenom uslugom što je naša osnovna djelatnost.

Računovodstvo & Knjigovodstvo

Naša računovodstvena i knjigovodstvena usluga je vaš ključ za precizno i pouzdano vođenje finansija, obezbeđujući transparentnost i kontrolu nad vašim poslovnim procesima.

POREZ NA DOBIT

Naši poreski stručnjaci će vam pomoći da maksimalno iskoristite poreske olakšice i smanjite porez na dobit.

Poreski konsalting

Obično razmišljamo na sljedeći način: Želim da platim porez, ali želim da budem siguran da je on u skladu sa zakonom i da je to najniži mogući iznos koji moram da platim. Mi možemo da Vam pružimo odgovore na pitanje da li postoji prostor za smanjenje poreskih obaveza, a da one i dalje budu u skladu sa Zakonom Republike Srbije/BiH.

IT KONSALTING

Kvalitetno vodimo poslovne knjige za firme u IT sektoru. Poznavanjem poreskih propisa i tretmana koji prate vaš IT biznis, nalazimo način kako da najniže platite razna poreska opeterećenja. Pored toga, otklanjamo nedoumice kada je u pitanju otvaranje IT firme, knjiženje računa sa digitalnih servisa, nabavki usluga iz inostranstva, i druga pitanja

KONCEPT TAX REPRESENTATIVE

Mogućnost poslovanja na teritoriji druge zemlje bez da otvarate branch office. Kao strana kompanija možete vršiti djelatnost na teritoriji Republike Srbije/BiH bez registracije kompanije, adrese i bankarskog računa, kroz poresku punomoć.

POWER BI ANALITIKA

Koristimo napredne alate poput Power BI kako bismo vam pomogli da bolje razumete svoje poslovanje i donosite informisane odluke.

LJUDSKI RESURSI i PAYROLL

Radimo sva dokumenta koja su obavezna po zakonu o radu, pružamo usluge prijave i odjave zaposlenih, obračun poreza, zarada, naknada, ugovora o radu i osiguranja zaposlenih, sve vrste ugovaranja radnog angažovanja koje zahtijevaju okolnosti vašeg poslovanja. Ažurno i odgovorno pratimo sve novine u oblasti Zakona o radu i drugih zakona i propisa koji se tiču obaveza i prava zaposlenih.

Više od 18 godina pomažemo preduzećima da smanje poresko opterećenje

MGI Dva Dukata doo posluje od 2005. godine sa sedištem u Beogradu, a od 2021. imamo svoje predstavništvo i u Bosni i Hercegovini. Pružamo kompletnu uslugu iz oblasti računovodstva, knjigovodstva, poreskog konsaltinga, ERP konsaltinga i radnih odnosa. U potpunosti smo opremljeni kadrovima i resursima potrebnim za zadovoljenje svih zahteva iz svakog pojedinačnog sektora. Po visini prihoda, više godina zauzimamo visoke pozicije na listama računovodstvenih kompanija koje posluju na teritoriji Republike Srbije, a naše usluge su dostupne za sve zemlje u regionu zahvaljujući članstvu u MGI Worldwide.

Uspjeh naših Klijenata je Naš Uspjeh

Zadovoljni klijenti kojima pružamo knjigovodstvene usluge i visoko stručna poreska savjetovanja su najbolja preporuka za širenje mreže naših potencijalnih klijenata.

MGI Dva Dukata je ponosni član asocijacije MGI Worldwide

Glavne međunarodne računovodstvene mreže nezavisnih revizorskih,
računovodstvenih, poreskih i konsultantskih firmi.


MGI Worldwide je 2022 započeo pružanje kompletne usluge i na teritoriji BiH, pored snažnog regionalnog i međunarodnog prisustva u skoro 100 zemalja. Naša poslovna jedinica u Banjoj Luci je prvi i jedini entitet u BiH koji se bavi pružanjem računovodstvenih usluga a da je istovremeno i član asocijacije MGI Worldwide. Glavnu pogodnost iz članstva koju naši klijenti mogu da koriste – pružanje besprijekorne međunarodne usluge svakom od naših klijenata kojima je potrebna podrška u inostranstvu.

Za više informacija o MGI Worldwide posjetite www.mgiworld.com

Podignite nivo vašeg poslovanja

Naš profesionalan tim vam kroz različite usluge pomaže kako da vaš posao obavljate brže i efikasnije.

Finansijsko
izvještavanje

U svakom trenutku moći ćete dobiti informacije o imovini, obavezama, kapitalu, prihodima i rashodima, novčanim tokovima vaše firme, rezultatima i drugim relevantnim podacima kroz finansijske izvještaje prema vašem zahtjevu.

Analiza
poslovanja

Naš računovodstveni tim će vam pomoći da razumijete finansijske izvještaje i bilanse vašeg poslovanja, kako biste mogli donijeti ispravne i pravovremene poslovne odluke.

Business Art
poslovni program

Jednostavnim poslovnim programom pružamo vam mogućnost da sami pripremite osnovnu dokumentaciju za računovodstvo. Procesuiranje dokumenata se ubrzava, a time brže i lakše sami možete doći do potrebnih važnih izvještaja i analiza.

Podrška
ograncima

Ukoliko imate potrebe da na teritoriji Republike Srbije/BiH prodajete robu i usluge tokom kraćeg vremenskog perioda, ne morate osnivati kompaniju, već možete obaviti posao putem vašeg ogranka, odnosno našu podršku kroz poresku punomoć.

Traženje novih
trgovinskih prilika

Izgradnjom naših partnerstava i drugih komercijalnih odnosa, identifikujemo nova tržišta za proizvode i usluge koje bi mogle biti interesantne za naše klijente. Strateški iskorištavamo mogućnosti za vašu poslovnu djelatnost i pomažemo vam razvijati i širiti poslovanje.

Korisnička podrška

Naše računovodstvo pruža odličnu korisničku podršku kroz sve vidove elektronskih i standardnih kanala komunikacije. Obezbjeđujemo brz protok informacija, razmjenu dokumenata, pravovremene odgovore na vaša pitanja, a sve obavljate iz udobnosti vaše kancelarije.

Besplatno ćemo vas posavjetovati obzirom na vašu trenutnu situaciju i predložiti vam najbolje rješenje. Konsultacija može se organizovati preko telefona, online sastanka ili uživo u jednoj od naših kancelarija u Beogradu ili Banjoj Luci.

Vaša agencija

Zakažite besplatnu konsultaciju

Pozovite nas i organizovaćemo besplatnu konsultaciju. Ako imate generalno pitanje možete nam i poslati poruku putem sledeće forme: