Vaši porezi
su manji sa nama.

Kontaktirajte nas! Konsultacije se mogu besplatno organizovati putem telefonskog poziva, online sastanka ili uživo, u jednoj od naših kancelarija u Beogradu ili Banja Luci, u skladu sa Vašom trenutnom poslovnom situacijom i uz predlog najadekvatnijeg rešenja.

Zakažite besplatnu konsultaciju

MGI Dva Dukata doo posluje od 2005. godine sa sedištem u Beogradu, a od 2021. imamo svoje predstavništvo i u Bosni i Hercegovini. Pružamo kompletnu uslugu iz oblasti računovodstva, knjigovodstva, poreskog konsaltinga, ERP konsaltinga i radnih odnosa. U potpunosti smo opremljeni kadrovima i resursima potrebnim za zadovoljenje svih zahteva iz svakog pojedinačnog sektora. Po visini prihoda, više godina zauzimamo visoke pozicije na listama računovodstvenih kompanija koje posluju na teritoriji Republike Srbije, a naše usluge su dostupne za sve zemlje u regionu zahvaljujući članstvu u MGI Worldwide.

Računovodstvo

Računovodstvene usluge pružamo u skladu sa međunarodnim standardima i državnim poreskim zakonima. U ponudi je i brza registracija Vaše firme u Republici Srpskoj na našoj adresi u Banja Luci, sa kompletnom računovodstvenom podrškom, kao našom osnovnom delatnošću.

Poreski konsalting

Obično razmišljamo na sljedeći način: Želim da platim porez, ali želim da budem siguran da je on u skladu sa zakonom i da je to najniži mogući iznos koji moram da platim. Mi možemo da Vam pružimo odgovore na pitanje da li postoji prostor za smanjenje poreskih obaveza, a da one i dalje budu u skladu sa Zakonom Republike Srbije/BiH.

IT konsalting

Poznavanjem poreskih propisa i tretmana koji prate vaš biznis iz raznih IT oblasti, pronalazimo način za definisanje najnižeg troška po osnovu različitih poreskih opeterećenja. Otklanjamo nedoumice kada je u pitanju otvaranje IT firme, knjiženje računa sa digitalnih servisa, nabavka usluga iz inostranstva i druga pitanja.

Koncept Tax representative

Kao strana kompanija možete vršiti delatnost na teritoriji Republike Srbije/BiH bez registracije kompanije, adrese i bankarskog računa, kroz poresku punomoć. Poslovanje na teritoriji druge zemlje, bez da otvarate branch office pruža mogućnost za značajnu uštedu, jer za sticanje prihoda nećete biti u obavezi da gradite sopstvenu strukturu, već ćete moći da koristite domicilnu organizaciju.

Ljudski resursi - Payroll

Pružamo usluge prijave i odjave zaposlenih, obračuna poreza, zarada, naknada zarada i osiguranja zaposlenih. Bavimo se izradom svih dokumenata koja su obavezna po zakonu o radu, o radnom vremenu i troškovima rada, sve vrste ugovaranja radnog angažovanja koje zahtevaju okolnosti poslovanja naših klijenata. Ažurno i odgovorno pratimo sve novine u oblasti Zakona o radu i drugih zakona i propisa koji se tiču obaveza i prava zaposlenih.

ERP + BI + Kontrola

Enterprise Resource Planning (ERP) + Busines Intelligence (BI) Koristimo sistem koji upravlja svim segmentima poslovanja u vašoj firmi, računovodstvom, ljudskim resursima, dokumentima i svim ostalim poslovnim procesima. Sve informacije o vašem biznisu nalaze se na jednom mestu, dostupne u realnom vremenu, što omogućava brže donošenje odluka, manje grešaka u komunikaciji i bolju koordinaciju procesa. Omogućena je potpuna transparentnost i kontrola poslovanja.

Napredna Analitika

U kompaniji MGI DvaDukata nakon dugogodišnjeg iskustva u oblasti finansija, uvideli smo i prepoznali jedinstvenu priliku, da upotrebom najsavremenijih tehnologija u periodu digitalne transformacije, omogućimo našim klijentima napredne i interaktivne izveštaje njihovih finansijskih podataka, upotrebom Microsoftovog alata PowerBI.

Kroz interaktivne, vizuelno primamljive prikaze finansijskih podataka, lako možete steći uvid u Vaše poslovanje i poslovne procese, porediti različite periode, projekte, pratiti detaljno profitne i cost centre. Tako dolazite do zaključaka kako da dodatno unapredite efikasnost poslovanja, indetifikujete nove mogućnosti za zaradu i stvorite osnove za sistematično i efikasno planiranje.

MGI Dva Dukata je ponosni član
asocijacije MGI Worldwide

Međunarodne računovodstvene mreže nezavisnih revizorskih, računovodstvenih, poreskih i konsultantskih firmi

MGI Worldwide je 2022. godine započeo pružanje kompletne usluge i na teritoriji BiH, pored snažnog regionalnog i međunarodnog prisustva u skoro 100 zemalja. Naša poslovna jedinica u Banja Luci je prvi i jedini entitet u BiH koji se bavi pružanjem računovodstvenih usluga, a da je istovremeno i član asocijacije MGI Worldwide. Glavnu pogodnost iz članstva koju naši klijenti mogu da koriste – pružanje besprekorne međunarodne usluge svakom od naših klijenata kojima je potrebna podrška u inostranstvu.
Za više informacija o MGI Worldwide posetite www.mgiworld.com

Podignite nivo vašeg poslovanja

Naš profesionalan tim vam kroz različite usluge pomaže kako da vaš posao obavljate brže i efikasnije.

Analiza
poslovanja

Naš računovodstveni tim će vam pomoći da razumiete finansijske podatke i bilanse vašeg poslovanja, kako biste mogli donijeti ispravne i pravovremene poslovne odluke.

Finansijsko
izveštavanje

U svakom trenutku možete dobiti informacije o imovini, obavezama, kapitalu, prihodima i rashodima, novčanim tokovima Vaše firme, rezultatima i drugim relevantnim podacima kroz finansijske izveštaje prema Vašem zahtevu.

Korisnička podrška

Naše računovodstvo pruža odličnu korisničku podršku kroz sve vidove elektronskih i standardnih kanala komunikacije. Obezbeđujemo brz protok informacija, razmenu dokumenata, pravovremene odgovore na Vaša pitanja, a sve obavljate iz udobnosti vaše kancelarije.

Podrška
ograncima

Ukoliko imate potrebe da na teritoriji Republike Srbije/BiH prodajete robu i usluge tokom kraćeg vremenskog perioda, ne morate osnivati kompaniju, možete obaviti posao putem Vašeg ogranka ili uz našu podršku kroz poresku punomoć.

Logističke
usluge

Zajedno sa nama, naš klijent “Monteline” d.o.o. pruža punu logističku uslugu, tako da sada, zajedno sa računovodstvenim nudimo i kompletnu uslugu logistike, Tu smo da povezujemo.

Uspeh naših klijenata je naš uspeh

Zadovoljni klijenti kojima pružamo računovodstvene usluge i visoko stručna poreska savetovanja su najbolja preporuka za širenje mreže naših novih, potencijalnih klijenata

Naše kancelarije:

Novi Beograd, Srbija

Bulevar Mihajla Pupina 6

MPC Tower 1 - 14. sprat

Open Mon-Fri: 8.00-16.00

Zoran Zeljković: (+381) 011/4502-650

Biljana Zeljković: (+381) 011/4502-651

Reception: (+381) 011/4502-666

Beograd, Srbija

Bulevar JNA

121A

Open Mon-Fri: 8.00-16.00

Zoran Zeljković: (+381) 011/655-8152

Biljana Zeljković: (+381) 011/655-8149

Banja Luka, BiH

Knjaza Miloša

10A

Open Mon-Fri: 8.00-16.00

banja.luka@dvadukata.com

Kontaktirajte nas!

Besplatno ćemo Vas posavetovati i predložiti Vam najbolje rešenje, u skladu sa Vašom poslovnom situacijom. Konsultacija može se organizovati preko telefona, online sastanka ili uživo u jednoj od naših kancelarija u Beogradu ili Banja Luci.

Zakažite besplatnu konsultaciju

© 2024 MGI DVADUKATA d.o.o - Sva Prava Pridržana

Pratite nas