Ponosni smo, da smo člani mgiworldwide!

Zakaj je našim strankam pomembno, da so del MGI Worldwide

Osebni pristop

Partnerji članskih podjetij MGI Worldwide osebno poskrbijo za vsako stranko. Znotraj mreže medosebno gradimo tesna prijateljstva, ki temeljijo na predanosti, spoštovanju in izmenjavi izkušenj. Ponujamo osebni pristop, ki ga v velikih podjetjih ni.

Duh podjetništva

Člani MGI Worldwide so srednje velika podjetja v zasebnem lastništvu. Spopadamo se z vsakdanjimi poslovnimi izzivi, ki so enaki kot pri naših strankah, in dejansko razumemo, kaj pomeni biti podjetnik. Razumemo vaše delo in vaše probleme, ne samo vaših računov.

Globalna prisotnost

MGI Worldwide je prisoten na vseh celinah in skoraj v vseh ključnih ekonomskih središčih sveta. Danes imamo članice v 82 državah, vendar jih je jutri lahko še več. Ne glede na zapletenost strankine zahteve bo MGI zagotovil strokovnjaka, ki lahko pomaga.

Poslujemo preko dveh lokacij v Beogradu, glavnem mestu Srbije. Investicijska klima se je tam v zadnjih letih pomembno izboljšala in je sodeč po Svetovni banki vodilni reformator v svetu. To je eno največjih tržišč, ki je hkrati najhitreje rastoče v Jugovzhodni Evropi s pravno regulativo in pogoji poslovanja, ki se nenehno izboljšujejo.

Naš tim v Dva Dukata d.o.o. je tako kadrovsko kot tehnično pripravljen pomagati vsem investitorjem, ki si želijo investirati v tržišče Srbije in zahodnega Balkana. Imamo bogate izkušnje v zagotavljanju greenfield investicij in realizaciji velikih subvencij, ki jih zagotavlja Republika Srbija.

Izdelki

Osnove digitalne transformacije za naše partnerje

DDApps

Skupek aplikacij, ki pomagajo nam in našim strankam poiskati najboljšo izbiro.

DDArhiva

Skupek aplikacij, ki pomagajo nam in našim strankam poiskati najboljšo izbiro.

Storitve

Storitve, ki vam bodo pomagale izboljšati svoje poslovanje.

Računovodstvo

Naša osnovna poslovna dejavnost je računovodstvo. Prizadevamo si za natančnost in točnost. Pripravljeni smo odgovoriti na vsa vprašanja naših uporabnikov in jim podati prave informacije.

Posebej skrbimo za računovodska pravila. Za stranke, ki jih upoštevajo, nenehno sledimo mednarodnim standardom v računovodstvu.

Za stranke, katerih poslovanje je predmet revizije, se revizijski proces izvaja v sodelovanju z vodilnimi revizijskimi družbami.

Davčno svetovanje

Po navadi razmišljamo takole: »Želim plačati davke, vendar želim biti prepričan, da je so ti v skladu z zakonom in da gre za najnižji možni znesek, ki ga moram plačati.« Mi vam na to vprašanje lahko odgovorimo. Svoje davčne obveznosti lahko zaupate davčni optimizaciji in je še vedno dovolj prostora za zmanjšanje davčnih obveznosti tako, so te še vedno v skladu z zakonom.

Davčno svetovanje je lahko tudi v obliki neodvisnega ponujanja storitev, izvajanja analiz in ponujanja predlogov za davčno optimizacijo ali potrditev stanja v že obstoječih finančnih računovodskih sistemih.

Našim strankam ponujamo analizo kontroliranih transakcij med povezanimi stranmi (prenos plačila) z doplačilom.

Človeški viri

Človeški viri in evidenca zaposlenih je zelo pomemben segment vsakega podjetja, ne glede na velikost.

MGI Dva Dukata DOO poleg ostalih storitev že vrsto let uspešno, sistematično in odgovorno opravlja storitve svojim strankam. Izdelamo vse dokumente, ki jih zahteva delovnopravna zakonodaja, zato morate za zakonsko urejeno zaposlovanje novih delavcev imeti vso zakonsko predpisano delovnopravno dokumentacijo. Opravljamo storitve prijave in odjave zaposlenih, vodenja določenih evidenc zaposlenih, delovnega časa in stroškov dela, vseh vrst pogodb o zaposlitvi, ki zahtevajo poslovne okoliščine naših strank. Ažurno in odgovorno spremljamo vse novosti na področju delovnopravne zakonodaje ter drugih zakonov in predpisov v zvezi z obveznostmi in pravicami delavcev. Zagotavljamo točnost in ažurnost vseh relevantnih informacij na tem področju.

ERP + BI + kontrola

Uporaba ERP + BI + kontrole predstavlja skrbno integriran strateški pristop za vsako podjetje posebej.

V svetu informacij smo spoznali, da je ena najpomembnejših stvari v vsakem poslovanju imeti prave informacije ob pravem času.

Razvoj poslovanja

Razvoj poslovanja obsega uporabo strateških priložnosti za določeno poslovno dejavnost ali organizacijo.

Primeri tega so ustvarjanje partnerstev ali drugih poslovnih odnosov in odkrivanje novih trgov za izdelke in storitve.

Podpora za podružnice

Če imate potrebo, da na območju Republike Srbije opravljate neko dejavnost v krajšem časovnem obdobju, vam ni treba ustanoviti podjetja, temveč lahko opravite enkratno delo preko svoje podružnice.

Payroll - obračun davkov, plač in honorarjev

Obračun plač, dodatkov in davkov je zelo zahtevno, občutljivo in odgovorno področje dela, ki je predmet zelo pogostih sprememb zakonov in predpisov. Da bi optimizirali svoje stroške in strokovnost ter svoje zaposlene preusmerili na delovna mesta in naloge, ki ustvarjajo večjo dodano vrednost za podjetje, te naloge zaupajte MGI Dva Dukata Doo. Pripravljeni smo v celoti prevzeti obračun plač in drugih izplačil zaposlenim za vaše podjetje, obračun honorarjev, pogodbe o zaposlitvi, pripravo nalogov za plače in druge prejemke, prispevke in davke; prijava na blagajno pokojninskega in invalidskega zavarovanja, stik z davčno upravo, izračun službenih potovanj. Vodimo evidenco porodniških in bolniških dopustov. Za interne potrebe strank pripravljamo vsa poročila in druge storitve. Tajnost pri pripravi teh dokumentov je zagotovljena.

Računovodske storitve banja luka

Od oktobra 2021 izvajamo celovito storitev na območju Bosne in Hercegovine. U Banja Luka ima sodobne pisarne z vso potrebno infrastrukturo za opravljanje poslovne dejavnosti. Za vse naše stranke iz Republike Srbije in za vse ostale stranke iz vsega sveta Najbolj zanimiva ponudba na svetu je coworking prostor v naših pisarnah v Banja Luki.

Celotno storitev računovodstva, obračunavanja plač in davčnega svetovanja lahko zdaj uporabljate našo pisarne za vodenje poslovnih pogajanj in enostaven nastop na trgu Bosne in Hercegovine. Ista možnost je na voljo tudi strankam iz Bosne in Hercegovine, če to potrebujejo nastop na trgu Republike Srbije. Naša podružnica v Bosni in Hercegovini je prva in edina entiteta ki se ukvarja z opravljanjem računovodskih storitev na območju Bosne in Hercegovine in je član MGI svetovna združenja. Iz tega članstva izhajajo vse ugodnosti, ki jih naši ljudje že uporabljajo trenutne stranke.

Koncept Tax representative

MGI Dva dukata že ponuja storitev TAX Representative. Na podlagi pozitivnih predpisov Republike Srbije kot tujega podjetja lahko opravljate dejavnost na ozemlju Republike Srbije brez registracija podjetja, naslov in bančni račun. Vse kar je potrebno je, da s posebnim sklene pogodbo o davčnem pooblastilu z MGI tax doo. Po tem boste notri možnosti za prodajo blaga in storitev na trgu Republike Srbije brez ustanovitve subjekta na ozemlje Srbije. To je priložnost za znatne prihranke, ker ne boste imeli dohodka obveznost izgradnje lastne strukture boste že lahko uporabljali domicilno organizacijo. Ta vrsta organizacije je še posebej primerna za dobavitelje surovin za proizvodnjo podjetij v Republiki Srbiji, ker je na ta način zagotovljena možnost pomembne optimizacije odgovornost za zaloge, ker koncept davčnega zastopnika zagotavlja možnost organiziranja zalog na načelo konsignacije, kar v rednem prometu trenutno ni mogoče.

Splošni pogoji poslovanja

Tukaj si lahko ogledate naše splošne pogoje poslovanja:

Srbska verzija
Angleška verzija
Delovno dovoljenje
APR.GOV.RS

Cene

Poiščite pravi načrt, ki bo zadovoljil potrebe vašega podjetja.

Od €100/mesec

Začetni paket

 • Za podjetja brez dohodkov
 • 1-2 zaposlenih + direktor
 • Z vključenim DDV
 • Prost dostop do DDApps in DDArhivov
Izberite paket

Od €250/mesec

Profesionalni paket

 • Za podjetja s povprečnimi dohodki
 • Do 5 zaposlenihs
 • V sistemu DDV
 • Prost dostop do DDApps in DDArhivov
Izberite paket

Od €500/mesec

Paket za podjetja

 • Za podjetja z višjimi dohodki
 • Neomejeno število zaposlenih
 • Z vključenim DDV
 • Prost dostop do DDApps in DDArhivov
Izberite paket

Naše stranke

Naš Tim

Mi smo tim izobraženih in izkušenih profesijonalcev!

Partnerji

Zoran Zeljković

Partner & Davčni svetovalec

Biljana Zeljković

Partner, Svetovalec za HR

Kontroling in finančno poročanje

Nataša Marković

Specijalist za kontroling in finančno poročanje

Sektor za računovodstvo i knjigovodstvo

Ljubica Kovačić

Pooblaščeni računovodja

Boban Bjelica

Pooblaščeni računovodja in specijalist za DDV

Dragana Vasić

Pooblaščeni računovodja in specijalist za DDV

Vesna Laušević

Knjigovodja

Ljiljana Mirović

Knjigovodja

Ljubinka Kalinić

Knjigovodja

Maja Pribišić

Knjigovodja

Milica Maričić-Bogosavljević

Knjigovodja

Sektor za payroll - Obračune davkov, zaslužkov in pristojbin

Snežana Martinović

Specialist za payroll, Obračune davkov, zaslužkov in pristojbin

Anna Filka

Specialist za payroll, Obračune davkov, zaslužkov in pristojbin

Katarina Vulić

Specialist za payroll, Obračune davkov, zaslužkov in pristojbin

Sektor za človeške vire

Sandra Lazović

Menadžer za človeške vire

Sektor za podporo strankam

Zlata Nikolić

Referent za podporo strankam

Vladimir Bogosavljević

Administrator za digitalno transformacijo

O nas

Dva Dukata d.o.o. posluje od leta 2005 s sedežem v Beogradu. Glede na višino prihodkov smo že več let med prvimi 100 računovodskimi podjetji na območju Republike Slovenije.

Omogočamo kompletne storitve na področju računovodstva, knjigovodstva, davčnega svetovanja, ERP svetovanja in delovnih razmerij. V celoti smo opremljeni s kadri in viri, da lahko zadovoljimo vse zahteve v teh področjih.

Top 100

Glede na višino prihodkov smo že več let v prvih 100 računovodskih podjetij na območju Republike Srbije.

Izkušnje

Dva Dukata d.o.o. posluje od leta 2005 s sedežem v Beogradu.

Delovni čas

Naš delovni čas je uradno med delovnimi dni od 8. do 16. ure, vendar smo za naše stranke vedno na voljo.

Na mednarodni ravni

MGI Worldwide je mednarodna organizacija

Mednarodno računovodstvo

DvaDukata je član MGI Worldwide, ene izmed 20 vodilnih mednarodnih računovodskih mrež neodvisnih revizijskih, računovodskih, davčnih, pravnih in svetovalnih podjetij, ki združuje znanje skoraj 10.000 strokovnjakov na približno 460 lokacijah po vsem svetu. Naše članstvo nam omogoča, da smo v koraku s pomembnimi novostmi, hkrati pa zagotavljamo brezhibno mednarodno storitev vsaki naši stranki, ki potrebuje podporo v tujini. Preko MGI Worldwide naše podjetje koristi povezovanju z ljudmi, ki jih poznamo in jim zaupamo po vsem svetu. Vam in vašemu podjetju lahko pomagamo s hitrim telefonskim klicem do enega od sodelavcev ali s celotno paleto storitev - karkoli potrebujete za uspešno mednarodno poslovanje.

MGI Worldwide je mreža za nadzor kakovosti in tako kot vsa podjetja članice so tudi naši sistemi in postopki zagotavljanja kakovosti predmet revizije v skladu z mednarodnimi standardi.

Za več informacij o MGI Worldwide obiščite www.mgiworld.com.

Obrnite se na nas

Če ste zainteresirani za katerokoli naš izdelek ali storitev, vas vljudno prosimo, da nas kontaktirate in bomo z veseljem sodelovali z vami!

Trending Insights

Here are the latest news and events in our company.

Predstavljen prvi Power BI izveštaj klijentu

U MGI Dva Dukata prepoznali smo da je vreme... Read More

9th May 2022

Zoran Zeljkovic

Upis u registar privrednih društava za pružanje računovodstvenih usluga

Posebno želimo da se pohvalimo vešću da smo 10. Februara... Read More

22nd February 2022

Zoran Zeljkovic

Nudimo kompletnu uslugu na teritoriji Bosne i Hercegovine

U Banja Luci su dostupne moderne kancelarije sa svom neophodnom infrastrukturom za obavljanje poslovnih aktivnosti ... Read More

16th June 2018

Filip Zeljkovic

Weekly Insights

Bodite vedno prvi obveščeno o novostih o najnovejših dogajanjih v našem podjetju.