Ne mândrim că suntem membri ai companiei mgiworldwide!

De ce este important pentru clienții noștri să facă parte din MGI Worldwide

Abordare personală

Partenerii firmelor membre MGI Worldwide au grijă de fiecare client în parte. În cadrul rețelei, construim împreună prietenii strânse bazate pe loialitate, respect și schimb de experiențe. Oferim o abordare personală care nu se găsește în firmele mari.

Spiritul antreprenorial

Membrii MGI Worldwide sunt întreprinderi private de dimensiuni medii. Ne întălnim cu aceleași provocări de afaceri zilnice precum și clienții noștri și știm cu adevărat ce înseamnă să fii antreprenor. Înțelegem afacerea și aspirațiile voastre, nu doar facturile.

Global

MGI Worldwide is in every continent and just about every key economic centre in the world. Today we have members in 82 countries but tomorrow it may be more. However complex a client requirement, someone in MGI will have the expertise to help.

Activitate desfășurăm pe două locații din Belgrad, capitala Serbiei. Climatul investițional pe aceste locații s-a îmbunătățit semnificativ în ultimii ani, iar Banca Mondială a declarat-o liderul de reformă mondial. Aceata este una dintre cele mai mari piețe cu cea mai rapidă creștere din sud-estul Europei, cu reglementările legale și condițiile de afaceri care se îmbunătățesc constant.

Echipa noastră din Dva Dukata doo este atât personală, cât și tehnic pregătită pentru a ajuta toți investitorii care intenționează să investească pe piețele din Serbia și Balcanii de Vest. Avem o experiență bogată în asigurarea investițiilor grinfild și în realizarea unor subvenții mari oferite de Republica Serbia

PRODUSE

Elementele de bază ale transformării digitale pentru partenerii noștri

DDApps

Set de aplicații care ne ajută pe noi și pe clienții noștri să facem cea mai bună alegere.

DDArhiva

Soluție sistematică de gestionare a documentelor pentru a vă susține afacerea.

SERVICII

Servicii care vă ajută să vă îmbunătățiți afacerea dvs.

Contabilitate

Activitatea noastră principală este contabilitatea. Încercăm să fim și preciși și corecți. Suntem pregătiți să răspundem la toate întrebările utilizatorilor noștri și să le oferim informații corecte.

Atenție deosebită acordăm regulilor contabile. Pentru clienții care le aplică, urmărim în mod constant standardele Internaționale de contabilitate.

Pentru clienții ale căror activități fac obiectul auditului, procesul de audit se desfășoară în colaborare cu renumite companii de audit.

Consultanță fiscală

De obicei, gândim astfel: "Vreau să plătesc impozite, dar vreau să fiu sigur că este în concordanță cu legea și că este cea mai mică sumă posibilă pe care trebuie să o plătesc". Vă putem oferi răspunsuri la această întrebare, puteți să vă încredințați obligațiile fiscale la optimizarea impozitelor și poate chiar exista loc pentru a vă reduce datoriile fiscale și pentru a le menține conform Legii.

Consultanța fiscală poate fi, de asemenea, sub forma unei prestări independente de servicii, efectuarea unei analize și propunerea de optimizare fiscală sau confirmarea situației în sistemele de contabilitate financiară deja existente.

Oferim clienților noștri analiză tranzacțiilor controlate între părțile afiliate (transfer de plată) contra cost.

Resurse umane

Resurse umane și evidența angajaților reprezintă un segment foarte important al fiecărei companii, indiferent de dimensiune.

MGI Dva Dukata DOO, pe lângă alte servicii, oferă de mulți ani servicii cu succes, sistematic și responsabil clienților săi. Realizam toate actele care sunt cerute de legea muncii, si de aceea, pentru a angaja noi lucratori care sa fie reglementati legal, trebuie sa aveti toata documentatia legala prevazuta de legea muncii. Oferim servicii de inregistrare si radiere a salariatilor, pastrarea anumitor evidenta a angajatilor, a orelor de lucru si a costurilor cu forta de munca, toate tipurile de contracte de munca care necesita circumstantele de afaceri ale clientilor nostri. Urmăm cu promptitudine și responsabilitate toate noutățile din domeniul Dreptului Muncii și alte legi și reglementări privind obligațiile și drepturile angajaților. Garantăm acuratețea și actualitatea tuturor informațiilor relevante în acest domeniu.

ERP + BI + Controla

Aplicarea controalelor ERP + BI + reprezintă o abordare strategică integrată pentru fiecare companie în parte.

În conformitate cu lumea informațiilor, am realizat că unul dintre cele mai importante lucruri în fiecare afacere este să aibă informațiile corecte la momentul potrivit.

Dezvoltarea afacerii

Dezvoltarea afacerii este activitatea de utilizare a oportunităților strategice pentru o anumită activitate sau organizație de afaceri.

De exemplu, prin construirea de parteneriate sau alte relații comerciale sau prin identificarea de noi piețe pentru produse și servicii.

Suport afiliați

Dacă aveți nevoie să desfășurați o anumită activitate pe teritoriul Republicii Serbia pentru o perioadă scurtă de timp, nu trebuie să înființați o companie, dar puteți face o singură activitate prin intermediul afiliatului dvs.

Salarizare - calculul impozitelor, salariilor și taxelor

Calculul salariilor, indemnizațiilor și impozitelor este un domeniu de lucru foarte solicitant, sensibil și responsabil, supus modificărilor foarte frecvente ale legilor și reglementărilor. Pentru a vă optimiza costurile și profesionalismul, și pentru a vă redirecționa angajații către locuri de muncă și sarcini care creează o valoare adăugată mai mare pentru companie, încredințați aceste sarcini MGI Dva Dukata Doo. Suntem pregătiți să preluăm integral calculul salariilor și alte plăți către angajați pentru compania dumneavoastră, calculul onorariilor, contractele de muncă, pregătirea comenzilor pentru salarii și alte beneficii, contribuții și impozite; înregistrarea la fondul de asigurări de pensii și invaliditate, contact cu administrația fiscală, calcul deplasări de afaceri. Tinem evidenta concediului de maternitate si a concediilor medicale. Pentru nevoile interne ale clienților, pregătim toate rapoartele și alte servicii. Secretul în pregătirea acestor documente este garantat.

Servicii de contabilitate Banja Luka

Din octombrie 2021, oferim un serviciu complet pe teritoriul Bosniei și Herțegovinei. U Banja Luka are birouri moderne, cu toată infrastructura necesară pentru a funcționa activități de afaceri. Pentru toți clienții noștri din Republica Serbia și pentru toți ceilalți clienți din toată lumea Cea mai interesantă ofertă din lume este spațiul de coworking din birourile noastre din Banja Luka.

Serviciul complet de consultanță contabilă, de salarizare și fiscală, acum puteți utiliza serviciul nostru birouri pentru desfășurarea negocierilor de afaceri și apariția ușoară pe piața din Bosnia și Herțegovina. Aceeași opțiune este disponibilă clienților din Bosnia și Herțegovina dacă au nevoie apariția pe piața Republicii Serbia. Filiala noastră din Bosnia și Herțegovina este prima și singura entitate care se ocupă cu prestarea serviciilor de contabilitate pe teritoriul Bosniei și Herțegovinei și este membru Asociațiile MGI la nivel mondial. Din această calitate de membru vin toate beneficiile pe care oamenii noștri le folosesc deja clientii actuali.

Conceptul de reprezentant fiscal

De aproape MGI Dva dukata doo ofera serviciul de reprezentare TAX. Pe baza reglementărilor pozitive Din Republica Serbia, ca companie străină, puteți desfășura activități pe teritoriul Republicii Serbia fără înregistrarea companiei, adresa și contul bancar. Tot ce este nevoie este că cu o specială incheie un contract de imputernicire fiscala cu MGI tax doo. După aceea vei intra oportunități de a vinde bunuri și servicii pe piața Republicii Serbia fără a înființa o entitate pe teritoriul Serbiei. Aceasta este o oportunitate pentru a face economii semnificative, deoarece nu veți avea nevoie de venituri obligatia de a-ti construi propria structura vei putea deja sa folosesti organizarea de domiciliu. Acest tip de organizare este potrivit în special pentru furnizorii de materii prime pentru producție companiilor din Republica Serbia deoarece în acest fel se asigură posibilitatea unei optimizări semnificative răspunderea stocului deoarece conceptul de reprezentant fiscal oferă posibilitatea de a organiza stocul pe principiul consignației, care în prezent nu este posibil în traficul regulat.

Condiții generale de colaborare

Aici puteți vedea condițiile noastre de colaborare:

Versiunea engleză
Versiunea sârbească
Permis de muncă
APR.GOV.RS

PREȚURI

Găsiți planul potrivit care să răspundă nevoilor companiei dvs.

De la €100/lunar

Pachet începător

 • Pentru companii fără venituri
 • 1-2 angajați + director
 • inclusiv TVA
 • Acces gratuit DDApps și DDArhivi
ALAGEȚI PLANUL

De la €250/lunar

Pachet profesional

 • Pentru companii cu venituri medii
 • Până la 5 angajați
 • în sistemul de TVA
 • Acces gratuit DDApps și DDArhivi
ALAGEȚI PLANUL

De la €500/lunar

Pachet pentru firme

 • Pentru companii cu venituri mari
 • Până la 5 angajați
 • în sistemul de TVA
 • Acces gratuit DDApps și DDArhivi
ALAGEȚI PLANUL

CLIENȚII NOȘTRI

Our Team

We are team of very educated and experienced professionals!

Partners

Zoran Zeljković

Partner & Tax Advisor

Biljana Zeljković

Partner, HR Advisor

Controlling and financial reporting

Nataša Marković

Controlling and financial reporting specialist

Sector for Accounting and Bookkeeping

Ljubica Kovačić

Licenced Accountant

Boban Bjelica

Licenced Accountant and VAT specialist

Dragana Vasić

Licenced Accountant and VAT specialist

Vesna Laušević

Accountant

Ljiljana Mirović

Accountant

Ljubinka Kalinić

Accountant

Maja Pribišić

Accountant

Milica Maričić-Bogosavljević

Accountant

Payroll Sector - Calculation of taxes, salaries and allowances

Snežana Martinović

Specialist in Payroll, calculations of tax, salary and fees.

Anna Filka

Specialist in Payroll, calculations of tax, salary and fees.

Katarina Vulić

Specialist in Payroll, calculations of tax, salary and fees.

Sector for human resources

Sandra Lazović

HR Manager

Sektor za podršku klijentima

Zlata Nikolić

Client support

Vladimir Bogosavljević

Digital transformation administrator

DESPRE NOI

Dva Dukata DOO funcționează din anul 2005, cu sediul la Belgrad. Conform cuantumului de venituri, de mai mulți ani suntem printre prime 100 de firme de contabilitate de pe teritoriul Republicii Serbia.

Oferim servicii complete în domeniul contabilității, consultanței fiscale, consultanței ERP și relațiilor de muncă. Suntem pe deplin echipați cu cadre și resurse umane pentru a putea satisface toate cerințele în aceste domenii.

Top 100

Conform cuantumului veniturilor, de mai mulți ani suntem printre prime 100 de firme de contabilitate de pe teritoriul Republicii Serbia.

Experiența

Dva Dukata doo funcționează din anul 2005, cu sediul la Belgrad.

Programul de lucru

Programul nostru de lucru, oficial este de la 8 până la 16 în zilele lucrătoare, dar suntem întotdeauna disponibili pentru clienții noștri.

Internaţional

MGI Worldwide este o Organizație Internațională

Contabilitate internațională

Dva Dukata este membru al MGI Worldwide, Top 20 de rețea de contabilitate internațională formată din firme independente de audit, contablitate, impozite, juridice și de consultanță, care reunește expertiza a aproape 10.000 de profesioniști în aproximativ 460 de locații din întreaga lume. Calitatea noastră de membru ne permite să fim la curent cu evenimente noi importante, oferind în același timp un serviciu internațional fără probleme oricăruia dintre clienții noștri care caută sprijin în străinătate. Prin MGI Worldwide, firma noastră beneficiază de legături cu oameni pe care îi cunoaștem și pe care în avem încredere din toate colțurile lumii. Vă putem ajuta pe dvs. și pe operațiunile dvs. printr-un apel telefonic rapid către unul dintre colegii noștri sau printr-o ofertă completă de servicii - orice aveți nevoie pentru ca afacerea dvs. internațională să fie de succes.

MGI Worldwide este o rețea controlată de calitate și, ca toate firmele membre, suntem supuși revizuirii sistemelor și procedurilor noastre de asigurare a calității în conformitate cu standardele internaționale.

Pentru mai multe informații despre MGI Worldwide, vizitați www.mgiworld.com.

Contactați-ne

Dacă sunteți interesat de oricare dintre produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să colaborăm cu dvs!

Trending Insights

Here are the latest news and events in our company.

Predstavljen prvi Power BI izveštaj klijentu

U MGI Dva Dukata prepoznali smo da je vreme... Read More

9th May 2022

Zoran Zeljkovic

Upis u registar privrednih društava za pružanje računovodstvenih usluga

Posebno želimo da se pohvalimo vešću da smo 10. Februara... Read More

22nd February 2022

Zoran Zeljkovic

Nudimo kompletnu uslugu na teritoriji Bosne i Hercegovine

U Banja Luci su dostupne moderne kancelarije sa svom neophodnom infrastrukturom za obavljanje poslovnih aktivnosti ... Read More

16th June 2018

Filip Zeljkovic

Weekly Insights

Fiți întotdeauna primul care citește ultimele noutăți din compania noastră