Büszkék vagyunk arra, hogy az mgiworldwide tagjai vagyunk!

Miért fontos ügyfeleink számára, hogy része legyen az MGI Worldwide-nak

Személyes megközelítés

Az MGI Worldwide tagvállalat partnereit, személyes gondozzásban részesíti minden ügyfelét. A hálózaton belül szoros barátságokat építünk, hűségen, tisztelet és tapasztalatok megosztásán alapozva. Személyes megközelítést kínálunk, amely a nagy cégeknél nem jellemző.

Vállalkozói szellem

Az MGI Worldwide tagjai magántulajdonban lévő középvállalkozások. Ugyanazokkal a napi üzleti kihívásokkal nézünk szembe, mint ügyfeleink, és igazában tudjuk, mit jelent vállalkozónak lenni. Megértjük vállalkozását és törekvéseit, nem csak a számláit.

Globális jelenlét

Az MGI Worldwide megtalálható minden kontinensen és a világ szinte minden kulcsfontosságú gazdasági központjában. Jelenleg 82 országban vannak tagjaink, de holnap lehetnek még többen. Bármely összetett is lehet az ügyfél kérése, az MGI-nek lesz egy olyan szakembere, aki segíthet.

Két helyszínen is működünk Belgrádban, Szerbia fővárosában. A befektetési légkör ezen a helyen jelentősen javult az utóbbi években, és a Világbank a világ vezető reformátorává nyilvánította. Ez délkelet-európa legnagyobb és leggyorsabban növekvő piaca, a jogi szabályozása és az üzleti feltételei folyamatosan javulnak.

A DvaDukata doo-nál dolgozó csapatunk, személyzete és technikai készenléte, készen áll minden olyan befektető támogatására, akik Szerbia és a Nyugat-Balkán piacán szeretnének befektetni. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a zöldmezős beruházások biztosításában és a Szerb Köztársaság által nyújtott nagy támogatások megvalósításában.

TERMÉKEINK

A digitális átalakítás alapjai partnereink számára

DDApps

Rengeteg alkalmazás, amely segít nekünk és ügyfeleinknek a legjobb választásra

DDArhiva

Szisztematikus megoldás a dokumentumkezelésére az Ön vállalkozásának támogatására.

SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatások, amelyek segítik a vállalkozás fejlesztését.

Számvitel

Fő tevékenységünk a számvitel. Megpróbálunk precizek és pontosak lenni. Készen állunk, válaszolni a felhasználóink minden kérdésére, és a megfelelő tájékoztatására.

Különös gondot fordítunk a számviteli szabályokra. Azokat alkalmazó ügyfelek számára, folyamatosan követjük a nemzetközi számviteli standardokat.

Azoknál az ügyfeleknél, akiknál az üzleti tevékenység felülvizsgálat allat áll, az ellenőrzési folyamatot a vezető könyvvizsgáló cégekkel együttműködve végzük.

Adótanácsadás

Általában a következőképpen gondolkodunk: "Ki akarom fizetni az adót, de biztos akarok lenni abban, hogy az összhangban áll a törvényekkel, és hogy az a lehető legkisebb összeg, amit ki kell fizetnem." Válaszokat adhatunk Önnek erre a kérdésre, az adókötelezettségeiket megbízhatja az adózás optimalizálására, és lehet, hogy csökkenteni lehet az adókötelezettségeket, és ezt mind a Törvénynek megfelelően.

Az adótanácsadás önálló szolgáltatásnyújtás formájában is elvégezhető, elemzést végezhet, és javaslatokat tesz az adózás optimalizálására vagy a már meglévő pénzügyi számviteli rendszerek helyzetének megerősítésére.

Ügyfeleinknek kínáljuk a kapcsolódó felek közötti ellenőrzött tranzakciók elemzését (a fizetés átutalását) felár ellenében.

Emberi erőforrások

Az emberi erőforrások és az alkalmazottak nyilvántartása minden vállalat számára nagyon fontos rész, a vállalat méretétől függetlenül.

Az MGI Dva Dukata DOO egyéb szolgáltatások mellett évek óta sikeresen, szisztematikusan és felelősségteljesen szolgálja ügyfeleit. Minden olyan dokumentumot elkészítünk, amit a munkajog megkövetel, ezért ahhoz, hogy új munkavállalókat jogilag szabályozni lehessen, rendelkeznie kell minden törvényileg előírt munkajogi dokumentációval. Vállaljuk a munkavállalók nyilvántartásba vételét és törlését, bizonyos munkavállalói, munkaidő- és munkaerő-költség-nyilvántartásokat, minden olyan munkaszerződést, amely ügyfeleink üzleti körülményeit igényli. Gyorsan és felelősségteljesen betartunk minden újdonságot a munkajog és a munkavállalók kötelezettségeit és jogait érintő egyéb törvények és rendelkezések terén. Garantáljuk minden lényeges információ pontosságát és időszerűségét ezen a területen.

ERP + BI + ELLENÖRZÉS

Az ERP + BI + ellenörzés alkalmazása gondosan integrált stratégiai megközelítést jelent minden egyes vállalat számára.

Az információk világával összhangban felismertük, hogy minden vállalkozás számára az egyik legfontosabb dolog az, hogy a megfelelő időben a megfelelő információkat kapjunk.

Üzlet fejlesztés

Az üzlet fejlesztés az egy stratégiai lehetőségek adott üzleti tevékenységhez vagy szervezethez való használata.

Például partnerségek vagy egyéb kereskedelmi kapcsolatok kiépítésével, vagy a termékek és szolgáltatások új piacainak meghatározásával.

Támogatás a leányvállalatok számára

Ha a Szerb Köztársaság területén rövid ideig kell valamilyen tevékenységet végeznie, akkor nem kell céget alapítania, egyszeri munkát végezhet a leányvállalatán keresztül.

Bérszámfejtés - adók, fizetések és díjak kiszámítása

A fizetések, pótlékok és adók számítása nagyon megerőltető, érzékeny és felelősségteljes munkaterület, amelyre igen gyakori törvényi és rendeleti változások vonatkoznak. Költségeinek és professzionalizmusának optimalizálása, valamint alkalmazottai olyan munkakörök és feladatok felé történő átirányítása érdekében, amelyek nagyobb hozzáadott értéket teremtenek a vállalat számára, bízza ezeket a feladatokat az MGI Dva Dukata Doo-ra. Készek vagyunk teljes körűen átvállalni az Ön cége számára a munkavállalók fizetésének és egyéb kifizetéseinek kiszámítását, a díjak, munkaszerződések kiszámítását, a bérek és egyéb juttatások, járulékok és adók megrendeléseinek elkészítését; regisztráció a nyugdíj- és rokkantbiztosítási pénztárnál, kapcsolatfelvétel az adóhatósággal, üzleti utak számítása. A szülési szabadságról és a betegszabadságról nyilvántartást vezetünk. Az ügyfelek belső igényeire minden jelentést és egyéb szolgáltatást elkészítünk. Ezen dokumentumok elkészítésekor a titoktartás garantált.

Banja Luka könyvelési szolgáltatások

2021 októberétől teljes körű szolgáltatást nyújtunk Bosznia-Hercegovina területén. U Banja Luka modern irodáival rendelkezik, minden szükséges infrastruktúrával üzleti tevékenységek. Minden Szerb Köztársaságból érkező ügyfelünknek és minden más ügyfelünknek az egész országból A világ legérdekesebb ajánlata a banja lukai irodáinkban található coworking hely.

Teljes körű számviteli, bérszámfejtési és adótanácsadási szolgáltatásunkkal most már igénybe veheti a miénket irodák az üzleti tárgyalások lebonyolításához és a bosznia-hercegovinai piacon való könnyű megjelenéshez. Ugyanez a lehetőség a bosznia-hercegovinai ügyfelek számára is elérhető, ha szükséges megjelenése a Szerb Köztársaság piacán. A bosznia-hercegovinai fiókunk az első és egyetlen entitás aki Bosznia-Hercegovina területén számviteli szolgáltatások nyújtásával foglalkozik és tagja MGI világszerte működő egyesületek. Ebből a tagságból származik minden előny, amelyet embereink már használnak jelenlegi ügyfelek.

Az adóképviselő fogalma

A szinte MGI óta a Dva dukata doo kínálja az ADÓ-képviseleti szolgáltatást. Pozitív szabályozás alapján A Szerb Köztársaság, mint külföldi cég, a Szerb Köztársaság területén anélkül végezhet tevékenységet cégbejegyzés, cím és bankszámla. Csak ez kell egy speciális adózási meghatalmazást kötni az MGI tax doo-val. Utána benne leszel lehetőségek áruk és szolgáltatások értékesítésére a Szerb Köztársaság piacán szervezet létrehozása nélkül Szerbia területe. Ez jelentős megtakarítási lehetőség, mert nem fog keresni saját szerkezet felépítésének kötelezettsége, akkor már használhatja a székhelyű szervezetet. Ez a fajta szervezet különösen alkalmas a termeléshez szükséges alapanyagok beszállítói számára cégek a Szerb Köztársaságban, mert így jelentős optimalizálás lehetősége biztosított készletezési kötelezettség, mert az Adóképviselő fogalma lehetőséget biztosít a készletezésre a konszignáció elve, ami a rendes forgalomban jelenleg nem lehetséges.

Általános üzleti feltételek

Itt megtekintheti általános szerződési feltételeinket:

Angol változat
Szerb változat
Munkaengedély
APR.GOV.RS

ÁRAINK

Találja meg azt a megfelelő tervet, amely megfelel a vállalata igényeinek.

100/hó

Kezdő csomag

 • A jövedelem nélküli vállalatok számára
 • 1-2 alkalmazott + igazgató
 • áfával együtt
 • Ingyenes hozzáférés a DDApps és a DDArhivekhez
VÁLASSZON EGY TERVET

250/hó

Szakmai csomag

 • Az átlagos jövedelemmel rendelkező vállalatok számára
 • Legfeljebb 5 alkalmazott
 • az áfa redszerben
 • Ingyenes hozzáférés a DDApps és a DDArhivekhez
VÁLASSZON EGY TERVET

500/hó

Üzleti csomag

 • A magasabb jövedelmű vállalatok számára
 • Korlátlan az alkalmazottak száma
 • áfával együtt
 • Ingyenes hozzáférés a DDApps és a DDArhivekhez
VÁLASSZON EGY TERVET

ÜGYFELEINK

Our Team

We are team of very educated and experienced professionals!

Partners

Zoran Zeljković

Partner & Tax Advisor

Biljana Zeljković

Partner, HR Advisor

Controlling and financial reporting

Nataša Marković

Controlling and financial reporting specialist

Sector for Accounting and Bookkeeping

Ljubica Kovačić

Licenced Accountant

Boban Bjelica

Licenced Accountant and VAT specialist

Dragana Vasić

Licenced Accountant and VAT specialist

Vesna Laušević

Accountant

Ljiljana Mirović

Accountant

Ljubinka Kalinić

Accountant

Maja Pribišić

Accountant

Milica Maričić-Bogosavljević

Accountant

Payroll Sector - Calculation of taxes, salaries and allowances

Snežana Martinović

Specialist in Payroll, calculations of tax, salary and fees.

Anna Filka

Specialist in Payroll, calculations of tax, salary and fees.

Katarina Vulić

Specialist in Payroll, calculations of tax, salary and fees.

Sector for human resources

Sandra Lazović

HR Manager

Sektor za podršku klijentima

Zlata Nikolić

Client support

Vladimir Bogosavljević

Digital transformation administrator

RÓLUNK

Dva Dukata DOO 2005 óta működik Belgrádban. A jövedelem összege szerint több éve a Szerb Köztársaság területén található 100 legjobb számviteli társaságában vagyunk.

Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk a számvitelben, könyvelés, adótanácsadás, ERP tanácsadás és munkaügyi kapcsolatok területén. Teljesen fel vagyunk szerelve emberi és erőforrásokkal, amelyekkel minden területen kielégíthetjük ezeket a követelményeket.

Top 100

A jövedelem összege szerint több éve a Szerb Köztársaság területén található 100 legjobb számviteli társaságában vagyunk.

Tapasztalat

Dva Dukata doo 2005 óta működik Belgrádban.

Munkaidő

Munkaidőnk hivatalosan 8-16 h munkanapokon, de az ügyfeleink számára mindig rendelkezésre állunk.

Nemzetközi

MGI Worldwide egy nemzetközi szervezet.

Nemzetközi könyvelés

A DvaDukata tagja az MGI Worldwide -nak, amely a független könyvvizsgáló, számviteli, adó-, jogi és tanácsadó cégek 20 vezető nemzetközi számviteli hálózata közé tartozik, és amely világszerte mintegy 460 helyszínen közel 10.000 szakember tudását egyesíti. Tagságunk lehetővé teszi, hogy lépést tartsunk a fontos újításokkal, miközben kifogástalan nemzetközi szolgáltatást nyújtunk minden olyan ügyfelünknek, akiknek támogatásra van szükségük külföldön. Az MGI Worldwide révén cégünk profitál abból, hogy a világ minden tájáról ismerősökkel és emberekkel tartjuk a kapcsolatot. Segíthetünk Önnek és vállalkozásának akár egy gyors tanácsadó telefonhívással valamelyik kollégánkhoz vagy rendelkezésére bocsáthatjuk szolgáltatásaink teljes körét - bármire is van szüksége ahhoz, hogy nemzetközi vállalkozása sikeres legyen.

Az MGI Worldwide egy olyan hálózat, ahol a minőség-ellenőrzés rendszeres, és minden tagvállalatban, minőségbiztosítási rendszereink és eljárásaink a nemzetközi szabványoknak megfelelően auditálásra kerülnek. Az MGI Worldwide -ról további tájékoztatásért látogasson el a www.mgiworld.com oldalra.

Az MGI Worldwide -ról további tájékoztatásért látogasson el a www.mgiworld.com.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha érdekli valamelyik termékünk és szolgáltatásunk, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, és szívesen dolgozunk Önökkel!

Trending Insights

Here are the latest news and events in our company.

Predstavljen prvi Power BI izveštaj klijentu

U MGI Dva Dukata prepoznali smo da je vreme... Read More

9th May 2022

Zoran Zeljkovic

Upis u registar privrednih društava za pružanje računovodstvenih usluga

Posebno želimo da se pohvalimo vešću da smo 10. Februara... Read More

22nd February 2022

Zoran Zeljkovic

Nudimo kompletnu uslugu na teritoriji Bosne i Hercegovine

U Banja Luci su dostupne moderne kancelarije sa svom neophodnom infrastrukturom za obavljanje poslovnih aktivnosti ... Read More

16th June 2018

Filip Zeljkovic

Weekly Insights

Legyenek mindig elsők akik elolvassák cégünk legújabb fejleményeit.